tala fou

d9538ae0-da6d-42a3-8a61-642a33e70637

O le Beijing Kwinbon Technology Co. Ltd, o se kamupani ta'uta'ua i le alamanuia o su'ega mo le saogalemu o mea'ai, o le a talimalo i lana fonotaga fa'aletausaga o lo'o fa'atalitali i ai ia Fepuari 2, 2024. O le fa'amoemoe na fa'amoemoeina e tagata faigaluega, paaga ma pa'aga e ala i le tu'uina atu o se fa'avae e fa'amanatu ai taunu'uga ma atagia. i le tausaga ua tuana'i, faatulaga le leo mo le tausaga o i luma.

O lo’o fa’agasolo lava tapenaga mo le fonotaga fa’aletausaga, ma o lo’o auai fo’i tagata faigaluega i le fa’ata’ita’iina o polokalame eseese e fa’amanatu ai le fonotaga fa’aletausaga.Mai le fa'afiafiaga o cabaret e o'o atu i le fa'afiafiaga tu'u malie, e mautinoa lava le fa'afiafiaina ma fa'afiafiaina e le fa'asologa o tagata uma e auai.Na vaaia le agaga finafinau ma le agaga fiafia o sui tauva ina ua tuu atu o latou loto ma agaga i le faaatoatoaina o a latou faafiafiaga.I le faʻaopopoga i gaioiga faʻapitoa, o le kamupani e alu ese atu e faʻamautinoa o le mea na tupu e malie mo tagata uma.O mea'ai matagofie ua saunia ma mautinoa e fa'afiafia ai le tofo o le 'au'ai.

E le gata i lea, o le faʻamoemoe o le mauaina o meaalofa e faʻaopoopo atili i le fiafia o le faʻamoemoe, lea e faʻamoemoe le kamupani e faʻaalia le faʻafetai ma le faʻafetai ia i latou o loʻo auai.

O le fonotaga faaletausaga e sili atu nai lo na o se faafiafiaga;o se avanoa a le kamupani e fa'aleleia ai le va fealofani i tagata o le au paia, iloa le galue malosi, ma fa'aleleia le lagona o le lotogatasi ma le fa'amoemoe.O le taimi lenei e mafaufau ai i taunuʻuga, fefaʻasoaaʻi sini mataʻutia mo le lumanaʻi, ma faʻamalosia sootaga e faʻatumauina ai le manuia o le kamupani.A o latalata mai le aso, o le faʻamoemoe ma le fiafia i totonu o le Beijing Kwinbon community o loʻo faʻaauau pea ona tupu.O le Fonotaga Faaletausaga ua folafola e avea o se faatasiga e manatua pea ma faagaeetia, e maua ai se tuufaatasiga o faafiafiaga, talisapaia ma se vaʻaiga fefaʻasoaaʻi mo le lumanaʻi.


Taimi meli: Ian-31-2024