nūhou

36

Ma ka manawa o ka hiku o ka "National Science and Technology Workers' Day" me ke kumumanaʻo o "Lighting the Spiritual Torch", ka 2023 "Looking for the Most Beautiful Science and Technology Workers in Changping" i hopena maikaʻi.Ua lanakila ʻo Ms. Wang Zhaoqin, ka luna o Kwinbon Technology, i ke poʻo inoa o "Most Beautiful Technological Worker" ma Changping District ma 2023.

Ua paʻa maikaʻi ʻia ka symposium ʻo Changping District 2023 "National Science and Technology Workers' Day", i kākoʻo pū ʻia e ke Keʻena Propaganda o ke Kōmike ʻĀpana ʻApana ʻo Changping a me ka Changping District Science and Technology Association.Ua hāʻawi aku ʻo Li Xuehong, hope pelekikena o ka District CPPCC a me ka luna o ka ʻAhahui ʻepekema a me ʻenehana, a me nā hoa alakaʻi ʻē aʻe i nā palapala hōʻoia a hāʻawi i nā pua i nā ʻelele o nā limahana ʻepekema a me ka ʻenehana i koho ʻia.

ʻO Ms. Wang Zhaoqin he alakaʻi o Zhongguancun Lianxin Biomedical Industry Alliance, a ua komo i ka hoʻomaʻamaʻa EMBA o Cheung Kong Graduate School of Business a me Tsinghua University.Ua lanakila ʻo ia i nā inoa hanohano e like me "Excellent Science and Technology Worker in Changping District", "Excellent CPPCC Member in Changping District, Beijing", a me "First Prize of Science and Technology Innovation Award of Beijing Enterprise Association".

ʻO nā limahana ʻepekema a me ka ʻenehana o Qinbang Company e lawe i kēia manawa e hoʻomau i ka lawe ʻana i ka ʻuhane o ka poʻe ʻepekema i ke au hou o ke aloha ʻāina, ka hana hou, ka ʻimi ʻoiaʻiʻo, ka hoʻolaʻa, ka hui ʻana, a me ka hoʻonaʻauao ma lalo o ke alakaʻi ʻana a Ms. Wang Zhaoqin, a e hoʻomau i ka lanakila ʻana i nā ʻenehana koʻikoʻi e lilo i mea lawelawe hoʻāʻo wikiwiki palekana palekana meaʻai.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-10-2023