tala fou

36

I le aso lona fitu o le "National Science and Technology Workers' Day" ma le autu o le "Lighting the Spiritual Torch", o le 2023 "Looking for the Most Beautiful Science and Technology Workers in Changping" na taunuu i se faaiuga manuia.O Ms. Wang Zhaoqin, le taitaifono o Kwinbon Technology, na manumalo i le igoa o le "Most Beautiful Technological Worker" i le Itumalo o Changping i le 2023.

Le Changping District 2023 "National Science and Technology Workers' Day" symposium, na lagolagoina faʻatasi e le Propaganda Department a le Changping District Party Committee ma le Changping District Science and Technology Association, na faia ma le manuia.Li Xuehong, sui taʻitaʻifono o le Itumalo CPPCC ma le taʻitaʻifono o le Saienisi ma Tekonolosi Asosi, ma isi aumea taʻutaʻua na tuʻuina atu tusi pasi ma tuʻuina atu fugalaau i sui o tagata faigaluega faasaienisi ma tekinolosi ua filifilia.

Ms. Wang Zhaoqin o se faatonu o le Zhongguancun Lianxin Biomedical Industry Alliance, ma sa auai i le aʻoaʻoga EMBA a Cheung Kong Graduate School of Business ma Tsinghua University.Na manumalo foi o ia i suafa mamalu e pei o le "Aufaigaluega Sili Saienisi ma Tekonolosi i le Itumalo o Changping", "Sui Sili o le CPPCC i le Itumalo o Changping, Beijing", ma le "Faailoga Muamua o Saienisi ma Tekonolosi Faailoga Fou a le Beijing Enterprise Association".

O tagata faigaluega faasaienisi ma tekinolosi a le Kamupani a Qinbang o le a faʻaaogaina lenei avanoa e faʻaauau ai le faʻaauauina o le agaga o saienitisi i le vaitau fou o le lotonuu, faʻafouina, sailiga o mea moni, tuuto, galulue faʻatasi, ma aʻoaʻoga i lalo o le taʻitaʻiga a Ms. Wang Zhaoqin, ma fa'aauau pea ona fa'ato'ilaloina fa'atekonolosi 'autū ina ia fa'atuatuaina le saogalemu o Mea'ai e tu'uina atu auaunaga vave.


Taimi meli: Aukuso-10-2023