nyheter

Beijing Kwinbon, en ledende leverandør innen meieritestingindustrien, deltok nylig på den 16. AFDA (African Dairy Conference and Exhibition) som ble holdt i Kampala, Uganda.Betraktet som høydepunktet i den afrikanske meieriindustrien, tiltrekker arrangementet topp industrieksperter, fagfolk og leverandører fra hele verden.

bsb (2)

Den 16. AFDA African Dairy Conference and Exhibition (16th AfDa) lover å bli en sann feiring av meieri, og tilbyr fullt integrerte konferanser, praktiske workshops og en stor utstilling som viser de nyeste teknologiene og produktene fra ledende leverandører av meieriindustrien.Årets arrangement er designet for å gi deltakerne verdifull innsikt og nettverksmuligheter.

Et av høydepunktene under arrangementet var besøket av Ugandas statsminister, fru Rt.Kjære.Mr. Robinah Nabbanja og ministeren for dyrehold, Hon.Bright Rwamirama, kom til Kwinbons stand.Oppmøtet til disse fremtredende gjestene reflekterer viktigheten og anerkjennelsen av Beijing Kwinbons bidrag til meieriindustrien i Uganda og hele det afrikanske kontinentet.

bsb (3)

asbsbs

Beijing Kwinbons stand skilte seg ut med sine imponerende hurtigtestsett for meieriprodukter, inkludert hurtigteststrimler for kolloidalt gull og Elisa-sett.Representanter for selskapet ga interesserte besøkende en omfattende introduksjon til funksjonene og fordelene med produktene.

Kwinbons produkter har oppnådd gode resultater i inn- og utland, blant annet har BT, BTS, BTCS, etc. oppnådd ILVO sertifisering.

Den 16. AFDA African Dairy Conference and Exhibition er utvilsomt en stor suksess for Beijing Kwinbon.Selskapets deltakelse viser ikke bare deres banebrytende produkter, men fremhever også deres forpliktelse til å drive innovasjon og fortreffelighet i den afrikanske meieriindustrien.Besøket til statsministeren og ministeren for husdyrhold bekreftet ytterligere Beijing Kwinbons posisjon som en pålitelig og verdifull partner for den ugandiske meieriindustrien.

Med blikket mot fremtiden vil Beijing Kwinbon fortsette å være forpliktet til å støtte veksten og utviklingen av den afrikanske meieriindustrien.Ved å kontinuerlig innovere og levere kvalitetsprodukter og -løsninger, har de som mål å bidra til den generelle fremgangen og suksessen til den afrikanske meieriindustrien.


Innleggstid: 13. september 2023