Fabrika

Fabrika duke përfshirë ndërtesat, departamentin e prodhimit, laboratorët dhe kështu me radhë.

fabrika 4

Kwinbon i Pekinit, 2008

fabrika 4

Guizhou kwinbon, 2012

fabrika 4

Shandong Kwinbon, 2019

Departamenti i Prodhimit

1) Kërkim dhe zhvillim i klasit botëror dhe ndërtimi i prodhimit me 10,000 ㎡;
2) Pastërtia e departamentit të prodhimit mund të arrijë mbi nivelin 10000;
3) Ndiqni menaxhimin e rreptë të GMP në të gjithë procesin e prodhimit, materiali i përdorur për prodhimin që plotëson kërkesat e PMP;pajisur me gamë të plotë të instrumenteve precize të klasit botëror;
5) Drejtues sistemi automatik i kontrollit të procesit të prodhimit, i gjithë procesi i prodhimit monitorohet nga afër për të siguruar cilësinë.;
5)ISO9001:2015, ISO13485:2016, sistemi i menaxhimit të cilësisë;
6) Shtëpia e kafshëve me SPF.

fabrika 12

fabrika 12

fabrika 12

fabrika 12

fabrika 12

fabrika 12

Shtëpia e kafshëve me SPF

R&D:
Me ekipin inovativ të R&D, janë krijuar më shumë se 300 bibliotekë antigjenesh dhe antitrupash të testit të sigurisë ushqimore.Është në gjendje të ofrojë më shumë se 100 lloje ELISA dhe shirita për kontrollin e sigurisë së ushqimit dhe ushqimit për kafshë.
Kwinbon ka laboratorë të plotë analitikë me instrumente dhe teknikë të nivelit të lartë.Ne kemi HPLC, GC, LC-MS/MS për kalibrimin e rezultateve të testimit, të cilat pritet të ofrojnë kontroll më të mirë të cilësisë së produkteve tona të testimit.

Shtëpia e kafshëve me SPF

Shtëpia e kafshëve me SPF

Shtëpia e kafshëve me SPF

Shtëpia e kafshëve me SPF

Shtëpia e kafshëve me SPF

Certifikimi i sistemit të menaxhimit të cilësisë dhe certifikimi i produkteve të tjera

Patentat dhe dhe shpërblimet

Deri më tani, ekipi ynë i kërkimit shkencor ka marrë rreth 210 patenta shpikjesh ndërkombëtare dhe kombëtare, duke përfshirë tre patenta ndërkombëtare të shpikjeve PCT.Gjithashtu produktet kishin marrë çmimin e dytë të Çmimit Kombëtar të Shpikjes Teknologjike, çmimin e parë të Çmimit të Shkencës dhe Teknologjisë së Pekinit etj.

nder25

nder23

nder24

nder26

nder23