produkt

 • Karta e testit për zbulimin e mbetjeve të Isoprocarb

  Karta e testit për zbulimin e mbetjeve të Isoprocarb

  Vetitë e pesticideve për Isoprocarb, duke përfshirë miratimet, fatin mjedisor, eko-toksicitetin dhe çështjet e shëndetit të njeriut.

  Mace.KB11301K-10T

 • Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për fluorokinolone

  Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për fluorokinolone

  Me aplikimin e gjerë të fluorokinoloneve, rezistenca bakteriale dhe reaksionet e padëshiruara gjithashtu kanë ndodhur njëra pas tjetrës.Fluorokinolonet e sapo tregtuara si temafloxacina u ndërprenë vetëm 15 javë pasi u lançuan në MB në 1992 për shkak të reaksioneve anësore të tilla si alergjia, hemorragjia dhe dështimi i veshkave.Prandaj, nuk është se sa më e lartë të jetë tretshmëria në yndyrë dhe sa më e gjatë të jetë gjysma e jetës, aq më mirë, dhe farmakokinetika dhe avantazhet dhe disavantazhet klinike duhet të merren parasysh në mënyrë gjithëpërfshirëse.

 • Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për Spiramycin

  Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për Spiramycin

  Një efekt anësor i zakonshëm i streptomicinës është ototoksiciteti, sepse streptomicina grumbullohet në vesh dhe dëmton nervat vestibular dhe koklear.Streptomicina mund të shkaktojë humbje të përhershme të dëgjimit.Streptomicina do të grumbullohet në veshka dhe do të dëmtojë veshkat, me nefrotoksicitet të dukshëm.Streptomicina mund të ketë reaksione alergjike në disa pacientë.

 • Elisa Test Kit i CAP

  Elisa Test Kit i CAP

  Ky komplet Kwinbon mund të përdoret në analizat sasiore dhe cilësore të mbetjeve të CAP në produktet ujore karkaleca peshku etj.

  Është projektuar për të zbuluar kloramfenikolin bazuar në parimin e imuno-analizimit të enzimës “në konkurrencë të drejtpërdrejtë”.Puset e mikrotitrit janë të veshura me antigjen bashkues.Kloramfenikoli në kampion konkurron me antigjenin e veshjes për t'u lidhur me numrin e kufizuar të antitrupave të shtuar.Pas shtimit të një nënshtrese TMB gati për përdorim, sinjali matet në një lexues ELISA.Thithja është në përpjesëtim të zhdrejtë me përqendrimin e kloramfenikolit në kampion.

 • MilkGuard Beta-Lactams & Tetracyclines Combo Test Strip-KB02114D

  MilkGuard Beta-Lactams & Tetracyclines Combo Test Strip-KB02114D

  Kompleti mund të testojë 14 beta-laktama dhe 4 tetraciklina.temperaturën e dhomës dhe rezultatin e lehtë për t'u lexuar.

 • Kompleti i testit për falsifikimin e qumështit të dhisë MilkGuard

  Kompleti i testit për falsifikimin e qumështit të dhisë MilkGuard

  Shpikja i përket fushës teknike të zbulimit të sigurisë ushqimore dhe ka të bëjë veçanërisht me një metodë cilësore të zbulimit të përbërësve të qumështit në pluhurin e qumështit të dhisë.
  Pastaj pas një reaksioni me ngjyra, rezultati mund të vërehet.

 • Kompleti testues ELisa i AOZ

  Kompleti testues ELisa i AOZ

  Nitrofuranet janë antibiotikë sintetikë me spektër të gjerë, të cilët përdoren shpesh në prodhimin e kafshëve për vetitë e shkëlqyera antibakteriale dhe farmakokinetike.

  Ata ishin përdorur gjithashtu si nxitës të rritjes në prodhimin e derrave, shpendëve dhe ujore.Në studimet afatgjata me kafshë laboratorike treguan se barnat mëmë dhe metabolitët e tyre shfaqnin karakteristika kancerogjene dhe mutagjene.Barnat nitrofuran furaltadone, nitrofurantoin dhe nitrofurazone u ndaluan të përdoren në prodhimin ushqimor të kafshëve në BE në 1993 dhe përdorimi i furazolidonit u ndalua në 1995.

  Kompleti testues Elisa i AOZ

  Mace.A008-96 Puse

 • Kompleti i testimit të shpejtë të tetraciklinave HoneyGuard

  Kompleti i testimit të shpejtë të tetraciklinave HoneyGuard

  Mbetjet e tetraciklinave kanë efekte toksike akute dhe kronike në shëndetin e njeriut dhe gjithashtu ulin efikasitetin dhe cilësinë e mjaltit.Ne jemi specializuar në ruajtjen e imazhit krejtësisht natyral, të shëndetshëm dhe të pastër dhe të gjelbër të mjaltit.

  Mace.KB01009K-50T

 • Kompleti testues Elisa i AMOZ

  Kompleti testues Elisa i AMOZ

  Barnat nitrofuran furaltadone, nitrofurantoin dhe nitrofurazone u ndaluan të përdoren në prodhimin ushqimor të kafshëve në BE në 1993 dhe përdorimi i furazolidonit u ndalua në 1995. Analiza e mbetjeve të barnave nitrofuran duhet të bazohet në zbulimin e metabolitëve të lidhur me indet e barnave mëmë të nitrofuranit, pasi barnat mëmë metabolizohen shumë shpejt, dhe metabolitët e nitrofuranit të lidhur me indet do të qëndrojnë për një kohë të gjatë, prandaj metabolitët përdoren si objektiv në zbulimin e abuzimit të nitrofuraneve.Metaboliti i furazolidonit (AMOZ), metaboliti i furaltadonit (AMOZ), metaboliti i nitrofurantoinës (AHD) dhe metaboliti i nitrofurazonit (SEM).

  Mace.KA00205H-96 Puse

 • Kompleti i testit të mbetjeve të Pendimethalin

  Kompleti i testit të mbetjeve të Pendimethalin

  Ekspozimi ndaj pendimetalinës është treguar se rrit ndjeshëm rrezikun e zhvillimit të kancerit të pankreasit, një nga format më vdekjeprurëse të kancerit.Një studim i publikuar nëGazeta Ndërkombëtare e Kanceritzbuloi një rritje trefish midis aplikuesve në përdorimin e herbicidit në gjysmën e fundit të jetës.

  Mace.KB05802K-20 T

 • Kompleti i testimit MilkGuard Aflatoksinë M1

  Kompleti i testimit MilkGuard Aflatoksinë M1

  Aflatoksina M1 në kampion konkurron për antitrupin me antigjenin e lidhur me BSA të veshur në membranën e shiritit të provës.Pastaj pas një reaksioni me ngjyra, rezultati mund të vërehet.

   

   

 • Kompleti i testimit të shpejtë melamine MilkGuard

  Kompleti i testimit të shpejtë melamine MilkGuard

  Melamina është një kimikat industrial dhe një lëndë e parë për prodhimin e rrëshirave të melaminës për të bërë ngjitës, produkte letre, tekstile, enë kuzhine, etj. Megjithatë, disa njerëz shtojnë melaminë në produktet e qumështit për të rritur nivelet e azotit kur testojnë përmbajtjen e proteinave.

123Tjetra >>> Faqe 1/3