Rreth Nesh

Kush Jemi Ne

Beijing Kwinbon Bioteknology Co., Ltd.u themelua në Universitetin Bujqësor të Kinës (CAU) në vitin 2002. Është një prodhues profesional i dianostikës ushqimore për sigurinë e ushqimit, ushqimit dhe bimëve ekonomike.

Për 18 vitet e fundit, Kwinbon Bioteknology ka marrë pjesë në mënyrë aktive në R&D dhe prodhimin e diagnostikimit të ushqimit, duke përfshirë analizat imunologjike të lidhura me enzimat dhe shiritat imunokromatografikë.Është në gjendje të ofrojë më shumë se 100 lloje të ELISA-ve dhe më shumë se 200 lloje të shiritave të testimit të shpejtë për zbulimin e antibiotikëve, mikotoksinës, pesticideve, aditivëve ushqimorë, hormoneve të shtuara gjatë ushqyerjes së kafshëve dhe falsifikimit të ushqimit.

Ka mbi 10,000 metra katrorë laboratorë R&D, fabrikë GMP dhe shtëpi kafshësh SPF (Specific Pathogen Free).Me bioteknologjinë inovative dhe idetë kreative, janë krijuar më shumë se 300 bibliotekë antigjenesh dhe antitrupash të testit të sigurisë ushqimore.

Deri më tani, ekipi ynë i kërkimit shkencor ka marrë rreth 210 patenta shpikjesh ndërkombëtare dhe kombëtare, duke përfshirë tre patenta ndërkombëtare të shpikjeve PCT.Më shumë se 10 komplete testimi u përshtatën në Kinë si metodë standarde kombëtare e testimit nga AQSIQ (Administrata e Përgjithshme e Mbikëqyrjes së Cilësisë, Inspektimit dhe Karantinës së PRC), disa komplete testimi u vërtetuan në lidhje me ndjeshmërinë, LOD, specifikën dhe stabilitetin;gjithashtu çertifikime nga ILVO për komplet testimi të shpejtë të qumështit nga Belgjika.

Kwinbon Biotech është një kompani e orientuar drejt tregut dhe klientëve që beson në kënaqësinë e klientëve dhe partnerëve të biznesit.Qëllimi ynë është të mbrojmë sigurinë ushqimore për të gjithë njerëzimin nga fabrika në tryezë.

çfarë bëjmë ne

Dr. He Fangyang filloi studimet pasuniversitare për sigurinë ushqimore në CAU.
Në 1999

Dr. Ai zhvilloi kompletin e parë Clenbuterol McAb CLIA në Kinë.
Në vitin 2001

Pekin Kwinbon u krijua.

Në vitin 2002

U dhanë shumë patenta dhe certifikata teknologjike.

Në vitin 2006

Ndërtuar 10000㎡ bazë të teknologjisë së lartë të sigurisë ushqimore të klasit botëror.

Në vitin 2008

Dr. Ma, ish-zëvendëspresident i CAU, krijoi ekipin e ri të R&D me shumë postdoktorë.

Në vitin 2011

Rritja e shpejtë e performancës dhe fillimi i degës Guizhou Kwinbon.

Në vitin 2012

Më shumë se 20 zyra të ndërtuara në të gjithë Kinën.

Në vitin 2013

Imunanalizuesi automatik i kimilumineshencës i lançuar në

Në vitin 2018

Dega Shandong Kwinbon u themelua.

Në vitin 2019

Kompania filloi përgatitjen e listimit.

Në vitin 2020

rreth nesh