produkt

 • Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për fluorokinolone

  Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për fluorokinolone

  Me aplikimin e gjerë të fluorokinoloneve, rezistenca bakteriale dhe reaksionet e padëshiruara gjithashtu kanë ndodhur njëra pas tjetrës.Fluorokinolonet e sapo tregtuara si temafloxacina u ndërprenë vetëm 15 javë pasi u lançuan në MB në 1992 për shkak të reaksioneve anësore të tilla si alergjia, hemorragjia dhe dështimi i veshkave.Prandaj, nuk është se sa më e lartë të jetë tretshmëria në yndyrë dhe sa më e gjatë të jetë gjysma e jetës, aq më mirë, dhe farmakokinetika dhe avantazhet dhe disavantazhet klinike duhet të merren parasysh në mënyrë gjithëpërfshirëse.

 • Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për Spiramycin

  Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për Spiramycin

  Një efekt anësor i zakonshëm i streptomicinës është ototoksiciteti, sepse streptomicina grumbullohet në vesh dhe dëmton nervat vestibular dhe koklear.Streptomicina mund të shkaktojë humbje të përhershme të dëgjimit.Streptomicina do të grumbullohet në veshka dhe do të dëmtojë veshkat, me nefrotoksicitet të dukshëm.Streptomicina mund të ketë reaksione alergjike në disa pacientë.

 • Kompleti i testit për falsifikimin e qumështit të dhisë MilkGuard

  Kompleti i testit për falsifikimin e qumështit të dhisë MilkGuard

  Shpikja i përket fushës teknike të zbulimit të sigurisë ushqimore dhe ka të bëjë veçanërisht me një metodë cilësore të zbulimit të përbërësve të qumështit në pluhurin e qumështit të dhisë.
  Pastaj pas një reaksioni me ngjyra, rezultati mund të vërehet.

 • MilkGuard 2 në 1 BT Kombo Test

  MilkGuard 2 në 1 BT Kombo Test

  AR në qumësht kanë qenë një nga shqetësimet kryesore në vitet e fundit. Testet Kwinbon MilkGuard janë të lira, të shpejta dhe të lehta për t'u kryer.

 • MilkGuard 3 në 1 Kompleti testues i kombinuar BTS