produkt

 • Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për fluorokinolone

  Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për fluorokinolone

  Me aplikimin e gjerë të fluorokinoloneve, rezistenca bakteriale dhe reaksionet e padëshiruara gjithashtu kanë ndodhur njëra pas tjetrës.Fluorokinolonet e sapo tregtuara si temafloxacina u ndërprenë vetëm 15 javë pasi u lançuan në MB në 1992 për shkak të reaksioneve anësore të tilla si alergjia, hemorragjia dhe dështimi i veshkave.Prandaj, nuk është se sa më e lartë të jetë tretshmëria në yndyrë dhe sa më e gjatë të jetë gjysma e jetës, aq më mirë, dhe farmakokinetika dhe avantazhet dhe disavantazhet klinike duhet të merren parasysh në mënyrë gjithëpërfshirëse.

 • Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për Spiramycin

  Kompleti i testimit të shpejtë MilkGuard për Spiramycin

  Një efekt anësor i zakonshëm i streptomicinës është ototoksiciteti, sepse streptomicina grumbullohet në vesh dhe dëmton nervat vestibular dhe koklear.Streptomicina mund të shkaktojë humbje të përhershme të dëgjimit.Streptomicina do të grumbullohet në veshka dhe do të dëmtojë veshkat, me nefrotoksicitet të dukshëm.Streptomicina mund të ketë reaksione alergjike në disa pacientë.

 • Kompleti i testit për falsifikimin e qumështit të dhisë MilkGuard

  Kompleti i testit për falsifikimin e qumështit të dhisë MilkGuard

  Shpikja i përket fushës teknike të zbulimit të sigurisë ushqimore dhe ka të bëjë veçanërisht me një metodë cilësore të zbulimit të përbërësve të qumështit në pluhurin e qumështit të dhisë.
  Pastaj pas një reaksioni me ngjyra, rezultati mund të vërehet.

 • Kompleti i testimit MilkGuard Aflatoksinë M1

  Kompleti i testimit MilkGuard Aflatoksinë M1

  Aflatoksina M1 në kampion konkurron për antitrupin me antigjenin e lidhur me BSA të veshur në membranën e shiritit të provës.Pastaj pas një reaksioni me ngjyra, rezultati mund të vërehet.

   

   

 • Kompleti i testimit të shpejtë melamine MilkGuard

  Kompleti i testimit të shpejtë melamine MilkGuard

  Melamina është një kimikat industrial dhe një lëndë e parë për prodhimin e rrëshirave të melaminës për të bërë ngjitës, produkte letre, tekstile, enë kuzhine, etj. Megjithatë, disa njerëz shtojnë melaminë në produktet e qumështit për të rritur nivelet e azotit kur testojnë përmbajtjen e proteinave.

 • Kompleti i testit të mbetjeve të Pendimethalin

  Kompleti i testit të mbetjeve të Pendimethalin

  Ekspozimi ndaj pendimetalinës është treguar se rrit ndjeshëm rrezikun e zhvillimit të kancerit të pankreasit, një nga format më vdekjeprurëse të kancerit.Një studim i botuar në Gazetën Ndërkombëtare të Kancerit zbuloi një rritje trefish në mesin e aplikuesve në përdorimin e herbicidit në gjysmën e fundit të jetës.Kit për testimin e mbetjeve Pendimethalin Cat.KB05802K-20T Rreth Ky komplet përdoret për analiza të shpejta cilësore të mbetjeve të pendimetalinës në gjethet e duhanit.Gjethi i freskët i duhanit: karbendazim: 5mg/kg (p...
 • MilkGuard 3 në 1 Kompleti testues i kombinuar BTS

  MilkGuard 3 në 1 Kompleti testues i kombinuar BTS

  AR në qumësht kanë qenë një nga shqetësimet kryesore në vitet e fundit.Testet Kwinbon MilkGuard janë të lira, të shpejta dhe të lehta për t'u kryer.Mace.KB02129Y-96T Rreth Ky komplet përdoret për analiza të shpejta cilësore të β-laktamave, sulfonamideve dhe tetraciklinave në mostrën e qumështit të papërpunuar.Antibiotikët beta-laktam dhe tetraciklin janë antibiotikë kryesorë të përdorur për trajtimin e infeksioneve bakteriale në bagëtinë qumështore, por edhe për nxitjen e rritjes dhe për trajtimin profilaktik kolektiv.Por përdorimi i antibiotikëve për...
 • MilkGuard 2 në 1 BT Kombo Test

  MilkGuard 2 në 1 BT Kombo Test

  Ky komplet bazohet në reagimin specifik të antitrupave-antigjenit dhe imunokromatografisë.Antibiotikët e β-laktameve dhe tetraciklinave në kampion konkurrojnë për antitrupin me antigjenin e veshur në membranën e shiritit të provës.Pastaj pas një reaksioni me ngjyra, rezultati mund të vërehet.Shiriti i provës mund të përputhet me analizuesin koloidal të arit për zbulim në të njëjtën kohë dhe të nxjerrë të dhënat e testit të mostrës.Pas analizës së të dhënave, do të merret rezultati përfundimtar i testit.

   

 • Karta e testit për zbulimin e mbetjeve të Isoprocarb

  Karta e testit për zbulimin e mbetjeve të Isoprocarb

  Vetitë e pesticideve për Isoprocarb, duke përfshirë miratimet, fatin mjedisor, eko-toksicitetin dhe çështjet e shëndetit të njeriut.

 • Kompleti i testimit të tetraciklinave HoneyGuard

  Kompleti i testimit të tetraciklinave HoneyGuard

  Mbetjet e tetraciklinave kanë efekte toksike akute dhe kronike në shëndetin e njeriut dhe gjithashtu ulin efikasitetin dhe cilësinë e mjaltit.Ne jemi specializuar në ruajtjen e imazhit krejtësisht natyral, të shëndetshëm dhe të pastër dhe të gjelbër të mjaltit.