produkt

  • Kompleti i testimit të shpejtë të tetraciklinave HoneyGuard

    Kompleti i testimit të shpejtë të tetraciklinave HoneyGuard

    Mbetjet e tetraciklinave kanë efekte toksike akute dhe kronike në shëndetin e njeriut dhe gjithashtu ulin efikasitetin dhe cilësinë e mjaltit.Ne jemi specializuar në ruajtjen e imazhit krejtësisht natyral, të shëndetshëm dhe të pastër dhe të gjelbër të mjaltit.

    Mace.KB01009K-50T