QBSW-1
QBSW-2
QBSW-3
QBSW-4

Индустрии

ISO9001:2015, ISO13485:2016, систем за управување со квалитет

повеќе >>

за нас

нашиот научно-истражувачки тим има околу 210 меѓународни и национални патенти за пронајдоци

За_нас

што правиме

Во последните 18 години, Kwinbon Biotechnology активно учествуваше во истражување и развој и производство на дијагностика на храна, вклучувајќи имуноанализи поврзани со ензими и имунохроматографски ленти.Тој е способен да обезбеди повеќе од 100 видови на ELISA и повеќе од 200 видови брзи тест ленти за откривање на антибиотици, микотоксини, пестициди, адитиви за храна, додадени хормони при хранење на животните и фалсификување храна. Има над 10.000 квадратни метри лаборатории за истражување и развој, Фабрика за GMP и куќа за животни со SPF (Specific Pathogen Free).Со иновативната биотехнологија и креативните идеи, поставени се повеќе од 300 библиотека за тестови за безбедност на храната со антигени и антитела.

повеќе >>
научи повеќе

Нашите билтени, најновите информации за нашите производи, новости и специјални понуди.

Кликнете за прирачник
 • нашиот научно-истражувачки тим има околу 210 меѓународни и национални патенти за пронајдоци, вклучително и три патенти за меѓународни пронајдоци за PCT.

  Квалитет

  нашиот научно-истражувачки тим има околу 210 меѓународни и национални патенти за пронајдоци, вклучително и три патенти за меѓународни пронајдоци за PCT.

 • Следете строго управување со GMP во целиот производствен процес, материјал што се користи за производство што ги исполнува барањата за GMP;опремен со целосен опсег на прецизни инструменти од светска класа

  Производство

  Следете строго управување со GMP во целиот производствен процес, материјал што се користи за производство што ги исполнува барањата за GMP;опремен со целосен опсег на прецизни инструменти од светска класа

 • Нашиот научно-истражувачки тим има околу 210 меѓународни и национални патенти за пронајдок, вклучително и три патенти за меѓународни пронајдоци за PCT

  Истражување и развој

  Нашиот научно-истражувачки тим има околу 210 меѓународни и национални патенти за пронајдок, вклучително и три патенти за меѓународни пронајдоци за PCT

Категории на производи

 • 10000 М²+

  Лабораториска област

 • 18 година

  Историја

 • 10000+

  Ниво на чистота

 • 210

  Патенти за изум

 • 300+

  Библиотека за антигени и антитела

Вести

Последни вести

Пекинг Квинбон ја освои првата награда на научниот...

На 28 јули, Кинеската асоцијација за промоција на науката и технологијата...

Пекинг Квинбон ја освои првата награда на научниот...

На 28 јули, Кинеската асоцијација за промоција на науката и технологијата...
повеќе >>

Кинески нов национален стандард за формула за доенчиња ...

Во 2021 година, увозот на млеко во прав за новороденчиња во мојата земја ќе се намали за 22,1...
повеќе >>

Фармаколошки и токсиколошки својства на...

Фармаколошките и токсиколошките својства на фуразолидон се бр...
повеќе >>

Дали знаете за охратоксин А?

Во топла, влажна или друга средина, храната е подложна на мувла.Главниот виновник...
повеќе >>

Зошто треба да тестираме антибиотици во млекото?

Зошто треба да тестираме антибиотици во млекото?Многу луѓе денес се загрижени за ...
повеќе >>