Lajme

Më 28 korrik, Shoqata Kineze për Promovimin e Shkencës dhe Teknologjisë së Ndërmarrjeve Private mbajti ceremoninë e dhënies së "Çmimit Private të Kontributit për Zhvillimin e Shkencës dhe Teknologjisë" në Pekin dhe arritjen e "Zhvillimit Inxhinierik dhe Aplikimit Kwinbon të Pekinit të Analizuesit Plotësisht Automatik të Immunoassay Kimilumineshencës". " fitoi Çmimin e Përparimit të Shkencës dhe Teknologjisë për Kontributin e Zhvillimit të Shkencës dhe Teknologjisë Private të Kinës.

Analizuesi automatik i imuno-analizimit të kimilumineshencës i vlerësuar me çmime është një instrument inteligjent zbulimi në internet i zhvilluar në mënyrë inovative nga Beijing Kwinbon dhe është një arritje e veçantë kërkimore shkencore për zhvillimin e instrumenteve kryesore shkencore kombëtare.Instrumenti integron teknologjinë e zbulimit të dritës së ulët, teknologjinë e pasurimit dhe ndarjes magnetike, etj., Dhe ka avantazhet e xhiros së lartë, ndjeshmërisë së lartë dhe zbulimit plotësisht automatik.Mund të zgjidhë në mënyrë efektive problemet e teknologjisë tradicionale të zbulimit, të tilla si funksionimi kompleks, koha e gjatë e zbulimit dhe saktësia e ulët.Është një gjeneratë e re unike, inovative dhe e avancuar teknologjikisht e instrumenteve inteligjente të zbulimit të shpejtë të sigurisë ushqimore.

气相色谱仪Agilent 7820A

"Çmimi i Kontributit për Zhvillimin e Shkencës dhe Teknologjisë për Ndërmarrjet Private" (Çertifikata e Shoqatës së Çmimit Kombëtar të Shkencës Nr. 0080) u krijua me miratimin e Ministrisë së Shkencës dhe Teknologjisë dhe Zyrës së Punës të Çmimit Kombëtar të Shkencës dhe Teknologjisë.Kontribuesit e shquar të personelit shkencor dhe teknologjik në arritjen e arritjeve të jashtëzakonshme në inovacionin teknologjik industrial, tani ai bëhet një çmim i rëndësishëm për ndërmarrjet kombëtare të shkencës dhe teknologjisë private.

Si një nga 10 fituesit e çmimit të parë të këtij viti, kjo arritje e Beijing Kwinbon demonstron plotësisht forcën e R&D dhe inovacionit.

Çmimet

Për një kohë të gjatë, Beijing Kwinbon i ka kushtuar një rëndësi të madhe inovacionit shkencor dhe teknologjik, ndërtimit të platformave, bashkëpunimit industri-universitet-kërkim etj. Ka qendra të përbashkëta inxhinierike kombëtare dhe lokale dhe stacione kërkimore shkencore pas doktoraturës.Përmirësimi i teknologjisë.Në të njëjtën kohë, është krijuar një sistem i plotë i menaxhimit të pronësisë intelektuale për të promovuar inovacionin dhe reformën përmes të drejtave të pronësisë intelektuale.Deri më tani, Qinbang ka grumbulluar më shumë se 200 patenta të autorizuara për shpikje dhe është bërë një nga kompanitë më inovative në industrinë e testimit.

 


Koha e postimit: Gusht-08-2022