produkt

 • Kompleti testues ELisa i AOZ

  Kompleti testues ELisa i AOZ

  Nitrofuranet janë antibiotikë sintetikë me spektër të gjerë, të cilët përdoren shpesh në prodhimin e kafshëve për vetitë e shkëlqyera antibakteriale dhe farmakokinetike.

  Ata ishin përdorur gjithashtu si nxitës të rritjes në prodhimin e derrave, shpendëve dhe ujore.Në studimet afatgjata me kafshë laboratorike treguan se barnat mëmë dhe metabolitët e tyre shfaqnin karakteristika kancerogjene dhe mutagjene.Barnat nitrofuran furaltadone, nitrofurantoin dhe nitrofurazone u ndaluan të përdoren në prodhimin ushqimor të kafshëve në BE në 1993 dhe përdorimi i furazolidonit u ndalua në 1995.

  Kompleti testues Elisa i AOZ

  Mace.A008-96 Puse